22 Eki 2013

ÜRETİM ZAMANI

Hergüne bir post hedefi bende yeniden kıpraştı:) Bugün ve birkaç gün cüzdanlara devam. 




Kukla derdik önceden şimdi herşey gibi onların adıda değişti. Ben yine kukla diyorum kendilerine:) Bayılıyorum onların rengarenk hallerine...


Kumaşlarım beni bekler

Böyle masum duran kumaşcıklarım benim içimi kıpır kıpır yapıyorlar. Bunlar buzdağının görünen yüzü görünmeyen yüzü ayrı bir dünya. Yavaş yavaş çıkıyorlar ortaya dolaplardan..


Kukla:))


Keçe toplarım, kuklalarım ve matruşkam .. Daha sonra bu matruşka süslendi itina ile.. Yakında beğenilerinize sunulacaklar kendiler.



Babushka, Matruşka, Yavruşka 


Hiççç üşenmeyip renkli kuklalarımdan bu püsküllerimi yaptım. Sözde şalıma süsleme olarak kullanacaktım ama kararsızlıktan böyle ortalarda geziniyorlar.Şalın etrafını bunlarla süsçleyip süslememe konusunda kararsızım hala.. Bakalım kış geçmeden inşallah karar verirrim.





Pembe kumaşı sanırım herkes hatırlar, English Home ganimetim. Yastık kılıfı olarak aldım be sakladım sırf bu işlerde kullanacağım  kendilerini:)




Artık cüzdanları tıkır tıkır üretiyorum, otomatiğe bağladım:)




Pembe Cüzdan (English Home)
İç astarları genellikle elimdeki küçük kalan kumaşlar ile yapıyorum. Hem ölü stoğu tüketiyor hem işimi görüyorum..
Hepsi sıfır kumaş olduğu için sorun olmuyor zaten..


Yarın tekrar yeni üretim ile görüşmek üzere hoşçakalın.....



6 yorum:

cafenoHut dedi ki...

Ne güzel kumaşlar, canlı canlı. O sarılıdan bir arkadaşım almış getirmiş bana. Kıyamadım kesmeye öyle kenarda stokluyorum, zaten ben kumaş kolleksiyonu yapar gibiyim, alıp alıp seviyorum:))
Senin püsküllere de özendim. Bir ara ben de yapayım ama yapmadan önce nerede kullanacağıma karar versem iyi olacak...

Cüzdanlarsa süper:)

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Sevgili Alya; Daha çokkk kumaş var ellerimden öpen ama ben el atamıyorum kendilerine. Püsküllerin çok daha mükemmellerini yapıp çok daha muhteşem şekilde kullanacağına eminim. Cüzdanları beğenmene çok sevindim, teşekkür ederim.

twinpeakprimitives dedi ki...

Üretime kesinlikle devam edin. Matruşka çok güzel olmuş. Cüzdanlara laf atmıştım daha evvel; çok keyifli ve güzeller kesinlikle. İçleri bereketle dolsun taşsın her daim.

"Çok mu körler sağırlar oldu?"

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Sevgili Nurdan Hanım, sizler beğendikce ben mutlu oluyorum. Ama sizin el emeklerinize asla yaklaşamam bile, sizin gibi olmam imkansız ben söylüyeyim:)

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Sevgili Esen;
çok teşekkür ederim. Kalplerden bende bu akşam yapacağım değişik ebatta, ama eminim sen çok daha güzellerine imza atarsın. Sevgilerimle

Ozlemaki dedi ki...

çok romantik desenler, çok hoş!