12 Şub 2013

TATİLDEN ...

Tatil dediğin şöyle uzun olmalı, off sıkıldım demelisin aslında. Ama bizimkiler göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor. Sonuçta tadı damağında kalan bir süreç ile bitiriyorsun. Bu tatilde önce evde oturuldu, sonra tontiş ile bir iki İstanbul  gezisi  yapıldı , sonra yollara düşüldü kısa bir "baba ocağı, ana kucağı" gezisi yapıldı.



Zonguldak yollarında


Zonguldak yollarına düşüldü akşam akşam. 



Balkonumuz 
  Biz gittik iki gün boyunca sisten göz gözü görmedi. Dönüş gününde sabah bir kalktık Allahın heryer günlik güneşlik ve deniz süt liman. Ama olsun bu güzelliği gelmeden dönüşten önce yine görebildim şükür Allahıma...


Balkonumuz
 Bu güzel manzara karşısında oturup çay içmek, sohbet etmek anlatılamaz yaşamak lazım desem:)

Bafra Pidesi

Bol bol yedik içtik tontişle.  Yürüyüş sonrası önce pide istedi sonra evin yanındaki parkta piknik yapmak istedi,  aldık pidelerimizi içeceklerimiz ayaküztü piknik yaptık.

Lokma

Sıcak lokmalar yapıldı misss gibi yenildi.

İstanbul Pastanesi Pötibör ve Selanik

Bu son fortoğraftaki nimetleri aslında hakkını vererek fotoğraflamak isterdim ama alıp eve girdiğimde hemen yemek için "boşver birdahakine çekersin fotoğrafları" iç sesime uyup hızlı bir çekim yaptım . Bunlar Zonguldak gezilerinde vazgeçilmezlerimden.

Hobi vakti

Bu kadar ye iç gez den sonra hobilerede vakit kaldı azıcıkta olsa. Oysa asıl amaç hobilere kucak açmak olacaktı. Neyse hiç yoktan el attım, hatta hiç randıman alamadığım makinamın aslında tamamen yanlış kullanılmaktan verimsiz olduğunu öğrendim. Demek ki neymiş? Eğitim şartmış:)


E artık bu kadar koşturmalı tatilde şöyle ayaklarımızı uzatıp keyif yapmadık dersek yalan olur. Asıl bu koşturmalara arasında benim belim rahatsızdı ve Zonguldak ta gece acile bile gittim, yine de gezmekten geri kalmadım  :)



Daha paylaşacak çok fotoğraf var ama sırayla gelecekler.

Şimdilik Hoşcakalın...

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Zonguldak görmek istediğim bir şehir ,resimleri gördükten sonra mutlaka gitmeliyim dedim.Pide ve lokmalarda çok iştah açıcı gözüküyor afiyet olsun.Sevgilerimle..

Blog; Maydonoz by Nalan dedi ki...

Karadeniz hep isteyip de gidemedigim yerdir. Bir gunlugune Amasya ya kacmisim bir kere, dogdugum sehri gorup ebemi bulmak icin:) Ogrencilik cilginligi iste! Resimler harika, bel agrisida fenadir be! Insallah daha iyisindir simdi. Su yiyecek resimlerine gelince, yiyeni var yiyemiyeni var Elvan! :) Afiyet olsun, oh iyi ki yenmis, saglicakla da evine donmussun! Sevgiler!

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Sevgili Mehtap Hanım, yazın görmenizi isterim o güzel yeşillikleri ile...

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Nalancım; Görmeni isterim o küçük memleketimi. Belim daha iyi Allaha şükür. Mamalara gelince o kadar güzel mamaları yapan sen bunlarıda yaparsın bu birrrr, eğer dokunmak istediğin nokta kilo ise onu bir kalemde geçeceksin ben bu kilo yedim bu ikiiiiiii
Çok öpüyorum bu üççç

Hanımeli Hobievi dedi ki...

supersın Elvan:))
arada benımle de igilenırsen mutlu olurum:)))
sevgıler

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Ayşegülcüğüm; seninle ilgileneceğim sen merak etme.....Çok öpüyorum