30 Haz 2012

ADIM ADIM

                         
Odayı düzenlemekle hobisel işlere adım attım. Eldeki malzemelerden bir kaçı aşağıda görselde sizlere sunulur. Elde materyal inanılmaz çok, ben bir hobi dükkanı açsam inanın 3 aylık stok hazır. Kumaşlar, ipler, taşlar, inciler, renk renk kurdellar değişik süsleme materyalleri. İşyerimin ilk çalıştığım şubesi Tekstil mamulleri satan bir çarşının hemen yanıydı. Akla gelebilecek herşey vardı, toplaya toplaya kendi dünyamı kurdum Kapanan dükkanlardan aldığım neredeyse bedava diyebileceğim süsleme malzemeleri en sevdiklerim. Mesela aşağıdaki kurdelalar, iki taraflı kullanılıyor bir tarafın altı gri, diğer tarafın pembe, bu kurdelaları belki 1000 tane olamak üzere 10 tl ye aldım. Çoğu oğlumun kurbanı oldu, çizdiği resimlere süsleme olarak kullandı beyzade ve herkese hediye etti. 
                         
KUMAŞ FİYONK
   
KEÇELER

Keçelerimin bazıları yukarıdakiler, diğerlerini çekememişim. Özellikle beyaz ve ekru  renk keçe baya almışım.

OTRİŞ / TÜY

Oğlum bu rengarenk tüyleri odayı düzenlerken keşfetti acilen saklamam lazım, yoksa ben onları kullanamadan, hepsine canavarım  tarafından el konulacak.

KUMAŞLAR
Bunlar aslında çarşaf ve çarşaf olamayacak kadar kaliteli kumaş ve 5 tl.

TÜLBENT BEZLERİ
Bunlarda tülbent kumaşları ama çokk ince yani benim kafamdan geçen bir plan var. Önlü arkalı dikip araya astar koyayım , otantik örtü yapayım diyorum. Sizce?

TÜLLER
Bunlarda tüllerimden iki tanesi, bu tarz 8-9 çeşit daha tül var. Rengarenk. Onlarda kese için kullanılacak.

Sadece bunları çekmişim çünkü akşam  fotoğraflar net çıkmıyor. Diğerlerinide  ürün halinde sunarım inşallah.
Şimdilik bu kadar yeter...

Hayırlı haftasonları....

4 yorum:

Banuca dedi ki...

Oyyy... Elimde malzeme yokmuş gibi, böyle malzemeler görüğümde öyle açgözlü birşekilde bakıyorum ki, hatta biraz kıskançlık bile karışıyor araya :))) Hastalık bu yaaa :) Tüyler öyle satılıyormuymuş, bak tüylerim yok mesela, büyük eksiklik :))
Tülbentleri dediğin gibi yap bence, desenler çok uygun, boncuklarla filan da desteklersin belki, hadi başla, heveslendim bak :))

tintirişin zembili dedi ki...

Birlikte bir dükkan açsak diyorum ilk 3 ay sizdeki malzeme kalan 9 ay için bendekiler:))))
profil resmi datçada mı çekildi?
Sevgiler

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Sevgili Banu Abla; Ya bu iş aslınd hastalık bence sonu yok çünkü:) Bu tüyleri ben ilk defa bu şekilde buldum ben aldım:) Değiik başka tüylrimde var ama bunlar çok değişik gelmişti bana. Bu arada işlere başladım bakalım.

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Sevgili Serap Abla;
Tamamdır açalım dükkanı:)Ama benim sermaye gerçekten fazlasıyla var, biz ilk 2 yıl demek ki kardayız:))
Profil fotoğrafı Bodrum.