13 Şub 2014

SATEN KURDELA, KADİFE KURDELA, DERİ...KAYBOLAN BEN

 
 
Bahar güneşinde Şubatı yaşamak bu işte. Havalar mevsimine göre fazla güneşli fazla kuru. Yakında yağmur duasına çıkılırsa şaşırmamak lazım. Yazın kavrulacağız ve eğer ki yaz gününde susuz kalırsak vay halimize.  Havalar yalancı baharı yaşatırken içimde kıpırdanmalar başlamadı değil hani.
Evi taşıyınca benim hobi malzemeleri birbirine girdi. Kumaşları az biraz yerleştirsem de diğer malzemelerim hala ortadalar .  Fazla olanları elden çıkaracağım.  Yoksa işin içinden çkamyorum dolaplar almıyor.
 
 















Bu fotoğraflar instagramda geçen hafta yayınlanmıştı.  Ama küsme blog sen ilk göz ağrımsın yerin ayrı. Sadece senin isminin kullanılması beni biraz yavaşlattı. Ama inşallah bu ay isim tescilin onaylanıyor. Blogspot dışında adını bizden izinsiz kullananlar artık kullanamayacaklar. Bende  inşallah com.tr ile seni tescilleyeceğim.


3 yorum:

Esen Can dedi ki...

Bu hava benim de hiç hoşuma gitmiyor Elvancım... Ben hala kar bekliyorum, umudumu kaybetmedim. Şubat ayında bahar havası istemiyorum, bahar havası mümkünse nisan-mayısla gelsin :) Susuzluğun düşüncesi bile çok kötü, değil ki yaşaması, inşallah tez vakitte yağar yağmur tüm bereketiyle, yıkmadan, sele sebep olmadan tabii...
Bloğunun isminin kullanıldığını bilmiyordum. Ben de 6 ay kadar önce com uzantılı adres aldım. Neye yaradı hala çok emin değilim ama böyle problemler olmaz en azından...
Sen yine de ihmal etme buraları, instagram tamam güzel ama, blog gibi uzuuuun, uzun yazamıyorsun ki ;)
Malzemelerine bayıldım, nasıl güzel, canlı renkler öyle. Bizim de zayıf noktamız bu sanırım...
Bir de güzelim diyet listeleri :)))
Öperim çok arkadaşım

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Sevgili Esen ;kar yağsın lapa lapa bembeyaz olsun her yer diye o kadar dua ediyorum ki. Ya ben çocuklar gibi kardan adam yapmak, kartopu oynamak, kaymak istiyorum. kaynaklar su ile dolsun istiyorum. Ben dört mevsimi yaşamak istiyorum.

Unknown dedi ki...

Havaların böyle gitmesi hepimizi endişelendiriyor ben en çok susuz kalmaktan korkuyorum çünkü geçmişte bunun zorluklarını yaşadım.Hobi malzemeleri konusunda birbirimizden hiç farkımız yok Elvancığım.Seni burada gördüğüme sevindim.Sevgilerimle..