10 Nis 2013

KADİFE, LAVANTA KESESİ, NAZAR BONCUĞU

LAVANTA KESESİLAVANTA KESESİ
İstanbul da güneşli bir bahar sabahında herkese kocaman günaydın. 
Biz dün akşam itibari ile "Kadifeden kesesi" dedik ve başladık imalata. Bunlar mevlüd hediyeliklerimiz. Şimdi sadece akşam bitenleri çektim ama bugün itibarı ile imalat hızlı şekilde devam edecek. Akşam kestik biçtik hazır hale getirdik.  


KADİFE LAVANTA KESESİ
Nazar boncuğu kese

Eşimin yeni işi için Kuran okutmak istiyorduk ve aile büyüklerimizin bu hafta İstanbul da olması ile bu cumartesi kısmetse  kuranımızı okutacağız.


KADİFE KESE

Kuran okutacağız ama, mevlüdde hediye vermek sonradan aklıma geldi. Daha doğrusu aklıma geldi ama  bu kuran sünnet, bebek, yaş için değil ne gerek var diyerek kafamda öteledim bu fikri.
Ama sonra bu kuran yeni iş kurulması için okutuluyor, buda hayırlı bir iş dedim ve el attım. O kadar alakasız şeylere baktım baktım baktım ve en son lavanta kesesinin  daha kolay, daha hoş, daha görsel  olur dedim ve ya Allah Bismillah ...
LAVANTA KESESİ

Malzemelerin çoğu zaten stokta mevcutken Tontişinde oluru ile sürpriz hediyelerimize başladık.

LAVANTA KESESİ

Ben yarın birgün iş büyütür şirket kurarsam benim ortağım şimdiden belli, Tontiş.  Bu işlere evde herkesten çok o el atıyor. Malzeme alışverişinde yanımda ve her zaman bir fikir sahibi:) Dikerken yanımda getir götür işlerine bakıyor. İşler bitince ilk görücü o , ürünler görücüye önce ona çıkıyor.
Beğenmediğine tek yorum " Boşuna yaptın" :)

Şimdi sürekli Tontişten bana sözle taciz var;  "anne iş yapalım", "anne sen dik ben satayım" , "anne kaça satacağız" , "anne erkeklere de birşey yap" ......

En son bombası "Anne sen bu divitinler ile birşeyler dikeceksin ya ben kağıda divitinci yazayım, sonra bahçede masaya koyalım yoldan geçenlere satalım:)))))))))))))))
Kumaş ya da malzeme aldığımızda eve kadar "hıımm acaba bunla ne yaparsan satarız. Anne şu olur mu, anne yoksa bunu mu yapsan.."

Geleceğin iş adamı... Bu çocuğun ticaret ile bu kadar bağlantısı nereden geliyor anlamadım ama eminim çok başarılı bir ticaret adamı olur.


Bu güzel günde herkese böyle bir yol arkadaşı  diliyor ve hoşçakalın diyorum...


4 yorum:

senin bebeklerin dedi ki...

çanta da ,keseler de harika olmuş,ellerine sağlık:))

Unknown dedi ki...

Eşinizin yeni işi hayırlı olsun.Keseler çok şık olmuş sizin ve tontişin ellerine sağlık.Ayrıca son günlerde geçirdiğim zor günlerimde verdiğiniz destek ve moral için çok teşekkür ederim.Sevgilerimle..

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Sevgili Mehtap Hanım; çok teşekkür ederim. Ayrıca manevi destek verebildiysek ne mutlu, Allah bir daha kötü günler göstermesin. Sevgilerimle...

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Dileğim; daha çok işleri seninle paylaşacağımıza eminim. Çokk öpüyorum.