5 Mar 2012

MİSKİNLİK HAVALARI

İĞNEDENLİK

Kışı daha doğrusu kar havasını çok severim ama sanırım o havalarda bünyede hep miskinlik yapıyor. Şöyle baharın tazeliği içimize dolsa bu kış miskinliğinden kuşların cıvıltısı ile kurtulsak, mis kokulu çiçekleri içimize çeksek ve uyansak. Mart geldi ama daha kapıdan baktırıp kazma kürek yaktırır mı bilmem, ben heyecan içerisinde bekliyorum baharı. Belki çalışıyor olmamında bunda etkisi var, işlerime ayırabileceğim vakit o kadar az ki, fikir çok vakit yok. Çok imreniyorum evde olup çocuğunu kendi büyüten ve bu işlerini yapabilen ev hanımlarına, ama herşeyin hayırlısı demekte fayda var tabii  Elimizden ufak tefek işler çıkıyor ama yetmez ki, daha çok fikir var yapılacak ve yetişecek. Bu iğnedenliğimi yıllar öncesinde makina nakışı ile yapmıştım, çok basit ama ben ilk göz ağrılarımdan olduğu için vazgeçemiyorum. Üretime başlama sinyalleri bu eskileri sergilemek:)
.
Miskin günler  bu yıllık bu kadar yeter sizi şimdilik göndersek yerinize  neşeli ılık güzel günler bizi karşılasa olmaz mı.
Herkese iyi haftalar...

2 yorum:

yemekbiraşk dedi ki...

o miskinlik bende sınırları aşmış durumda ben bile artık kendime tahammul edemiyorum..
zor günümde verdiğiniz destek için çok teşekkürler sevgilerimle seval

Harikalar Atölyesi dedi ki...

sevgili yemekbiraşk; hepsi geçecek diye umut ediyorum, kötü günde hepimiz birbirimizin desteği olmuyormuyuz, yapabildiğim kadarı ile destek olmaya çalıştım. Keşke daha fazlası elimizden gelse...Kendine çok çok iyi bak. Süper tariflerini bizden mahrum etme:)