6 Şub 2012

HAYIRLI HAFTALAR

KEÇE SÜSLEME


KEÇE PANO
Güneşli bir pazardan sonra sisli bir pazartesi sabahına merhaba derken, herkese hayırlı haftalar...

Dün güzel bir gündü ve ben evde oğlum ve eşimle keyif yaptım. Okulun bugün açılması nedeni ile biz ödevlerimizi dün yaptık:) Tontişim ders yaparken (anaokulana giden bir öğrenciye 20 sayfa ödev veren müfredatı esefle kınımayı borç bilirim:) ) ben de bu işimi bitirdim. Sadece arkası kapanacak ve kenarları kesilecek. Bu fotoğraflama işleminden sonra yeni gelincikler diktim ama bu sefer gelinciklerin boyutlarını biraz büyük tuttum. Şimdi sırada onları düzenlemek var. Bir kaç fikir var;
 Bir tane keçe üzerine masa için bir örtü düşünüyorum, manzaralı pano olabilir, yada gelincik panomun gece görüntüsü olabilir. 
Sanırım ilk elime aldığımda o anki psikoloji karar verecek. Bu psikolojide nasıl bir menemdir ki bize bizden fazla hakimdir:)

Evde yığın halinde beni bekleyen keçelerim, tüllerim arasında sürekli bir ona bakıp bir buna bakıyorum sonra dur şimdi bunu kesmiyeyim sonra lazım olur diye kenara koyuyorum. Zamanında stok o  kadar sağlam yapmışım ki şimdi bir çeyizci açacak kadar ürünü hiç birşey almadan evde yapabilirim. Ama ne gariptir ki elime alıyorum sonra kıyamıyorum "yok yok ben bunu başka birşeye kullanırım " diyerek geri bırakıyorum.
Artık kendimi motive etmeye başladım bu işler ile ilgili, yaptıkça açılıyorum arap atı misali. Bıraksam hiç bir şey yapmam ama elimde bir iş varken oooooo kafamda yüzlerce yeni fikir oluşuyor.

Hayran kalıyorum takip ettiğim bloglarda ki arkadaşların bitmek tükenmek bilmeyen  azimlerine ve enerjilerine. Ben tembelim  onların yanında hemde tembelim alası:)  Bu mükemmel azim ve enerji banada bulaşır inşalllah diyerekten ve MAŞALLAHımı da   çekerek  yazımı noktalıyorum.
Tekrar görüşünceye kadar hoşçakalın.









4 yorum:

sihirlimavi dedi ki...

:)
Elvancım, ne de güzel yazmışsın düşündüklerini :) Ama bir taraftan da elindekilere kıy bence, çünkü çook başarılı işler çıkarıyorsun onlarla. Yap ki yenilerine yer açılsın ;)
Sevgiler, çok öptüm.

Elisi Defteri dedi ki...

Çalışmalarınız çok hoş, ellerinize sağlık, sevgiler.

Harikalar Atölyesi dedi ki...

İlknurcuğum; çokk teşekkür ederim. Bana da böyle arkadan destek gerekiyor sanırım birşeyler yapabilmek için tekrar sağol

Elişi defteri; çok teşekkür ederim, beğenmeniz beni çok mutlu etti.

AsOrTiK dedi ki...

yazdıklarınızı okurken kendimi gördüm:)
ama bu çalışmanız çok güzel. elinize sağlık
bu güzel çalışmaları keyifle takip edeceğim:)
sevgiler