13 Şub 2012

HAYIRLI HAFTALAR


Kapı süsümüz

Haftamız güzel bir haberimiz ile başladı bizim.; henüz 400 metre uzağımdaki hastanede yatmasına rağmen görememiş olsamda Elif kızımız  doğdu, görümcemin nazlı kızı bu sabah 03:00 e doğru doğdu, bizi mutluluğa boğdu. Tabii bizim bu kız nazlı doğmayacak dememize inat bir anda hepimizi şaşırttı. Tabii olan bana oldu, gece sabaha kadar kapı süsünü yaptım.:) 2 gündür malzemeler elimde,  arabanın bagajına giriyor sonra gezmeye gittiğimiz eve gidiyor, hiçç el sürülmeden bagaja tekrar konuluyor. Ama neymiş bugünün işini yarına bırakmayacakmışsın.:) Minikk kızımız bunu birkez daha hatırlattı bize. Elif kızımız hoşgeldin tekrar, hep mutlu ve sağlıklı ol inşallah.
 
 

LAĞUSA TACI
 


EL ÖRGÜSÜ ATKI BERE
Bu hafta başı yazımız uzun oldu, bu takımı  geçen yıl tontişime örmüştüm  ama  bu yıl ancak  sıra geldi taktı.  İlk yaptığım takım bu oldu tontişime. Oğluma ben hamileyken bile hiç birşey örmedim. Çünkü ip bir gırçç sesini versin benim için olay bitmiştir. Son sırada son ilmekte bile olsam o işi bırakır ne bitirir ne takarım.  Bu güzel huyum yüzünden işte bu marka ipi buluncaya kadar 37 yıllık ömrüme 5 parça ancak sığdırabildim.  Ama bu markayı buldum sonra kendime şal bile ördüm. Karadenizli gören herkes pas pas mı örüyorsun desede yılmadım ve bitirdim severekte kullanıyorum. Ama örme işini neden se çok sevmiyorum. Ben sanırım kesmek ve dikmek için kodlandım.

Herkese tekrar hayırlı haftalar.





7 yorum:

sihirlimavi dedi ki...

:)
Örgüde de becerikli olduğuna hiiiç şüphem yok ;)
Çekilişinde kazandığım cicileri blogumda yayınladım, tekrar teşekkürler...
http://sihirlimavi.blogspot.com/2012/02/mutlu-eden-kucuk-seyler.html

bahar006 dedi ki...

O takım nekadar şeker olmuş, bence bi kulaklıkla örgüye devam etmelisin, elin yatkın belli ki, sevgiler:)

GÖNÜL dedi ki...

allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişe kapı süüs çok şeker ellerine sağlık

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Sevgili Shirli mavi; yok yok o kadar becerikli değilim emin ol. Bloğunda gördüm ürünlerimi beğenmene tekrar çok sevindim, güle güle mutlulukla kullan. Ayrıca beğeni ve desteğin için tekrar tekrar teşekkür ederim

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Sevgili Bahar; Kulaklık hiç aklıma gelmemişti,ama yok yapamam bence:) Bu takım ile şimdilik idare eder sonrası Allah kerim:)

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Sevgili Gönül; bebişimiz adına da kendi adımada çok teşekkür ederim. Gece yarısından sabah 07:00 ye kadar yapılabilen kapı süsüm aslında daha bitmedi. Etrafı tüllerler ile süslenecek kısmetse, bu şekilde beğenmenize çok sevindim.

senin bebeklerin dedi ki...

bayıldımmm çok güzel olmuş ellerine sağlık canım benim:))