11 Oca 2012

KAR BEKLERKEN

ATKI BERE
Dışarısı buz gibi, karda yağarsa kışımız tamamdır. Bu yıl ilk defa çok hevesle ve severek atkı ve beremi takıyorum. Fotoğrafta ki bere atkı takımını eşimin yengesi Serpil Yengemiz ördü. Atkımızı ben son dakikada  "Yenge iki ucunu dikelim boyunluk gibi olsun" diye talepte bulundum, sağolsun Yengem istediğim gibi yaptı. Normalde atı düşüncesi ile örüldüğü içi  2 defa boynuma dolanıyor ufo görevi yapıyor:)Herkesin gözü kalıyor ben bayıla bayıla takıyorum. Ben yün tutamam ama bu takımım yününü ben kendim seçtim, kaşmir diye satılıyor çok sıcak ve yumuşak bir yün. Ohh sardım mı boynumu taktım mı başıma soğukmuş, rüzgarmış hak getire.Valla eliden örgü işi gelenle r var biliyorum avsiye ederim boyunluk atkıdan daha kullanışlı bence.

Biraz da elimdeki işlerden bahsedeyim; şu anda bir gelincik tablosu daha yapıyorum, çok az kaldı bugün biter yarın teslim olur. Sonrasında çekiliş için olan tablomu yapacağım onuda bitirince güzel bir çalışma var sırada ve ben nedense biran önce onu yapmak istiyorum. Ha gayret şu gelincikler hafta sonuna kadar bitsin, hafta sonu yeni "yapılasılar listesi" üyesi ile sizi tanıştırayım.
Yarına kadar hoşçakalın.

4 yorum:

Çılgın Mevdoş dedi ki...

Çok sıkıntılı olduğumiçin hayatta kullanamıyorum ben .Örneği biliyorum iki renk örmüştüm bir zamanlariyi günlerde kullan .

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Bu kadar güzel işler yapan siz sıkıntısız olsanız neler yapardınız merak ediyorum.Baksanıza daha önce örmüşsünüz bile.

!! HASKUMAS !! dedi ki...

Örneği ve modeli çok şık olmuş güle güle kullan yapacağın işleride merakla bekliyorum birde puf pastayı :))

Adsız dedi ki...

fotodan anlaşılmıyor ki örnek,serpil yenge bize de örse;)