27 Ara 2011

SÜSLÜ

Haftanın 2. günü biraz geç oldu ama herkese iyi haftalar diliyorum. Oğlumun doğum günü nedeni ile koşturmacalı geçen bir hafta sonu ve pazartesi sendromu sonrasında ancak fırsatım oldu. İstanbul çok soğuk, kapıdan burnumu uzatınca "bırrrrr" efekti kulaklarımda çınlıyor.. Her sabah oğlum soğukta ağzından çıkan dumanı (sözde ejderha dumanı) ile bana savaş açıyor arabaya kadar savaşarak gidiyor. 
Yaz tatili değil de aslında kış tatili mi yapmak lazım acaba? Böyle havalarda evde oturmak lazım. 1 hafta evde sıcacık oturacak ayağını uzatacaksın, televizyonda siyah beyaz bir türk filmi, yanında sıcak bir ıhlamur ve tabii annesinin tontişi ...Gel keyfim gel....Ama nerde...Biz en iyisi gerçek yaşamımıza dönelim.
Gelelim yapılacaklar listesinin son durumuna. Şimdi bir süslü kapı çelengi  geliyor, aşağıdaki fotoğraflar tam bitmeden çekildi, hiç fotoğrafsız yazı olmasın diye akşam acele ile çektim. Son hali değil yani daha prova hali kokoş çelengimin  . Tabii muhakkak tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum. Heran şekli şemali değişebilir:)

Son olarak sizlere danışmak istediğim bir konu var. Ben bu ürünlerin için bugüne kadar siparişlerimi hep mail ve telefon ile alıyordum, blog da bunun için ayrı bir link açsam nasıl olur dersiniz.
Bu konuda tavsiyeleriniz, fikirleriniz en önemlisi desteğiniz benim için çok önemli, şimdiden çok teşekkür ederim.
KEÇE VE TÜL KAPI SÜSÜ




11 yorum:

leyya dedi ki...

çok güzell.tebrikler

Fido dedi ki...

öncelikle oğlunuza nice güzel,mutlu ve sağlıklı yıllar:) sonra siz ne güzel şeyler yapıyorsunuz öyle,bence de blogda da link açmalısınız,isterseniz blogumda da paylaşabilirim yaptıklarınızı daha sonraları :)
şansınız bol olsun :)

www.fido-land.blogspot.com

Harikalar Atölyesi dedi ki...

sevgili Leyya; çok teşekkür ederim.Blogunu her zaman çok beğenerek takip ediyorum.

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Sevgili fidoland; ürünleri beğendiğin için çok sevindim, bloğunda duyurma teklifin ise beni çok mutlu etti çok içten bir teklifti, tabii ki memnun olurum. vee özellikle oğlum için temennilerinden dolayı seni kucaklıyorum. çok teşekkür ederim desteğin için

Hayatın İçinden Notlar dedi ki...

ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar,bloğunuzu ilk kez gürüyorum ve bundan sonra takip edeceğim.oğlunuza mutlu sağlıklı yaşlar diliyorum,link açmanız güzel fikirim bende yeni bir blg açtım daha çok acemiyim:) ama bir faydası olursa bende blogdan duyururum

Sevdiye dedi ki...

Ejderha dumanını yesinler onun :)

Ben ce link daha doğru olur, bloğunuza uğrayanlar sipariş vermek isterse her daim link olması daha iyi olur düşündüm.
Süssüz hali bu mu kapı çelenginin, ben bitmiş zannettim, bekliyoruz son halini...:)

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Sevgili Didem; Öncelikle blogun hayırlı olsun, oğlum adına sana çok teşekkür ederim. Senin emeklerinde çok güzel bende seni talip edeceğim canım.
Sedo Kız; Süslü bitmedi ama ben sanırım sarı keçe ile pembe uyumunu beğenmedim baştan değiştirebilirim:)
Gene süslü olacak ama..

tintirişin zembili dedi ki...

Yaşam enerjiniz hiç bitmesin ailenizle nice uzun mutlu seneler ve hep birlikte güzel paylaşımlar diliyorum

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Teşekkür ederim Serap Hanım.
benim yaptıklarım hobi, sizin ürünleriniz gerçek el sanatı, o kadar güzel ve naifler ki, elleriniz dert görmesin.

nihal dedi ki...

merhaba, bence de kesinlikle yaptıklarınızı hem blogda tanıtmalı hem de onlara ayrı bir blog/site/satış yeri açmalısınız.. Böylelikle tanıtımı daha etkin yapabilirsiniz.. Kolay gelsin :)

Harikalar Atölyesi dedi ki...

Sevgili Nihal; çok teşekkür ederim desteğin, fikrin için,kısa zamanda halledeceğim bu işlemi:)