5 Kas 2012

SONBAHAR HAVALARI


Sonbaharın son ayına girdik. Ayın ilk günleri güneşli geçiyor, güneşli ama bunaltmayan bu havalara bayılıyorum.  Kış hazırlıkları neredeyse her evde bitmek üzere, şimdi hazır ve nazır bekleyeceğiz kışı. Dün güneşli sonbahar pazarında önce tontişim ile ders çalıştık, sonra kendileri laboratuvar çalışmaları yaptı kendince , sonra büyüteci ile çiçekleri incelerken bu kaktüsümün çiçeğini gördü ve bana haber verdi, hiç beklemiyordum bunun açmasını güzel bir süpriz oldu.



SONBAHAR KAKTÜSÜ

Yapmazsam çatlarım çalışmalarımdan birini yaptık, kavanoz kapağını süsledik, yalnız bizim ki fazla acemice oldu, bahçede yaptık boyamayı ve üzeri toz kabarcıkları ile doldu, neyse malzeme çok bundan sonrakiler için ders oldu, şimdi köşesinde kurumayı bekliyor.




DİNO KAPAK:)

                         Camın önünde kurumayı bekleyen dino sanki ormana bakıyor  gibi çıkmış:)

Daha sonra bir çalışma için adım attım, runner için kumaşımın kenarlarını katladım ama henüz dikmedim. Önce işlemesini yapacağım kısmetse sonra kenarını dikeceğim. Modelin duruşuna göre yapacağım kenar süslemesini. Akşam da inşallah deseni çizeceğim üzerine. Ama akşamları koşturmaca olunca benim işler hep güme gidiyor.  İnşallah güzel olur. Diğer taraftan burada bahsettiğim işimi de bir yandan yapıyorum. O zamanda söylediğim gibi onun acelesi olmadığı için arada elime alıyorum . Küçük motiflere ihtiyacım var, tüm fikirler ve yardımlara açığım:))))

Hepimize hayırlı haftalar dilerim...




Hiç yorum yok: